روش پخت غذاها: مرغ کاری

 

 
این دستورغذا مخصوص نوجوانانی است که به لاکتوز حساسیت دارند، نوحوانانی که می‌بایست مصرف لبنیات خود را محدود کنند.

از این مرغ خامه‌دار خوشمزه کخ کمی هم عطر و طعم غذاهای هندی را با خود دارد لذت ببرید. این غذا منبع بسیار خوبی از پروتئین است.
 
زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه


برای: ۲ نفر
 
مواد لازم:

۷۰ گرم سینه مرغ بدون‌استخوان و بدون پوست
۱۱۰ گرم ماست ساده یا وانیلی (بدون لاکتوز)
۱/۵ قاشق چای‌خوری گشتیز

۱/۵ قاشق چای‌خوری پودر کاری

روش تهیه:

 
۱- فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتی‌گراد) روشن کنید.

۲- ماست، گشنیز و پودر کاری را در یک کاسه گود با هم مخلوط کنید.

۳- سینه مرغ را به سس ماست اضافه کنید و روی آن را کامل با مواد بپوشانید.

۴- مرغ را در ظرف چرب‌شده بریزید.

۵- باقی سس ماست را نیز روی مرغ بریزید.

۶- مرغ را در فر گذاشته و بگذارید برای ۳۵ دقیقه بپزد تا جاییکه گوشت آن دیگر صورتی‌رنگ نباشد.
 
ارزش غذایی یک وعده:

کالری: ۲۲۵
پروتئین: ۳۸ گرم
چربی: ۵ گرم
چربی اشباع: ۲ گرم
کربوهیدارات: ۴ گرم
فیبر: ۰
کلسترول: ۱۰۰ میلی‌گرم
سدیم: ۱۲۷ میلی‌گرم
کلسیم: ۱۲۹ میلی‌گرم

آهن: ۱/۲ میلی‌گرم