روش پخت غذاها: ماهی کرانچی
روش پخت غذاها: ماهی کرانچی
زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۲-۱۰ دقیقه
برای: ۴ نفر
مواد لازم:
۳ فیله ماهی تازه (هرکدام ۸۵ گرم)
۱/۲ لیوان خرده نان
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
آبلیمو
نمک و فلفل
روش تهیه:
۱- فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی کاغذ شیرینیپزی انداخته و روی آن کمی روغن اسپری کنید.
۲- فیلهها را روی کاغذ بچینید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۳- چند قطره آبلیمو روی هر فیله بچکانید، کمی روغن روی آنها اسپری کرده و بعد خردههای نان را روی آنها پخش کنید.
۴- سینی را در فر قرار داده و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند. برای اطمینان از پخته شدن ماهیها، نوک یک چاقو را داخل یکی از آنها فرو کنید. اگر چاقو به راحتی فرو رفت یعنی ماهیها پختهاند.
۵- ماهیهای کرانچی را داغ سرو کنید.
ارزش غذایی یک وعده:
کالری: ۱۰۰
پروتئین: ۱۱ گرم
چربی: ۴/۵ گرم
کربوهیدارات: ۳ گرم
فیبر: ۰
کلسترول: ۴۰ میلیگرم
سدیم: ۲۵۰ میلیگرم
+ نوشته شده در یکشنبه هفدهم آبان ۱۳۹۴ ساعت 0:45 توسط A.P @
|
